Organisatie

Korte lijnen, snelle antwoorden

Bedrijvenpark Medel organisatie met korte lijnen

U bent ondernemer en tijd is kostbaar. Onze organisatie is daarop ingericht en dat betekent korte lijnen, heldere procedures en snelle beslissingen. De gemeenten Tiel en Neder-Betuwe werken samen in het Industrieschap Medel en de uitvoering ligt bij een klein team deskundigen met kantoor op het park. Dezelfde voortvarendheid treft u bij de informatievoorziening, één loket voor al uw vragen over kavelinrichting, voorschriften, milieueisen, vergunningen en architectuur. Van de oriëntatiefase tot en met de oplevering van uw nieuwe pand.

Een uitstraling om trots op te zijn

Bedrijvenpark Medel locatie

Bedrijvenpark Medel wordt ontwikkeld met een beeldkwaliteitsplan als blauwdruk, alle ontwerpen en bouwplannen worden hieraan getoetst. De architect kan zo zijn schetsen vroegtijdig afstemmen en voorkomt daarmee veel onnodige discussie later in het traject. Representativiteit is het doel, een werkomgeving neerzetten waar u uw klanten met trots ontvangt. Tot in de puntjes verzorgd, fris en groen, eigentijds en duurzaam.

Met recht een bedrijvenpark

Bedrijvenpark Medel uitstraling organisatie

U hebt ambitie, maar Bedrijvenpark Medel ook. En die ambitie is groen en duurzaam. Dat ziet u terug in de doordachte infrastructuur, de fraaie architectuur en het groene karakter van het park. Die natuurlijk omzoming van het terrein concentreert zich bij twee recreatieve waterpartijen met bruggetjes en wandelpaden. Groene oases die het park zachtheid en vriendelijkheid geven. De natuur is nergens ver weg en het park is daarmee een aangename plek om te werken en te vertoeven. Het woord park is niet voor niets gekozen, dat is geen loze belofte. Vakkundig groenbeheer en –onderhoud en aandacht voor flora en fauna zorgen voor een passend landschap. Vandaag en morgen.