In het hart van uw markt

U wilt dicht bij uw afnemers, uw leveranciers en uw markt zitten. Met vestiging op Bedrijvenpark Medel bevindt u zich in het hart van Nederland. Tiel in de Betuwe bevindt zich op een cruciale kruising van verkeersaders en Bedrijvenpark Medel is daarmee met recht een logistieke hotspot.

Uw business is altijd dichtbij

Bedrijvenpark Medel ligging

Bedrijvenpark Medel is gelegen in de gemeente Tiel, omzoomd door het Amsterdam-Rijnkanaal en de A15. Dat is niet alleen centraal in Nederland, het is ook een praktische kruising van transportwegen. Over de weg en over water.

U bent voortreffelijk bereikbaar

Bedrijvenpark Medel bereikbaarheid

Met een eigen aansluiting op de A15 en de containerterminal zijn die wegen bovendien zeer toegankelijk. Met de A2 en de Waal zijn er bovendien nog twee belangrijke transportassen die belangrijke delen van Nederland ontsluiten.

De A15 wordt verlengd naar de A12 tussen Duiven en Zevenaar. Vanaf de nieuwe aansluiting is het verkeer binnen tien minuten in Duitsland. De aanleg van het nieuwe wegdeel moet beginnen in 2019, waarna het tussen 2021 en 2023 in gebruik kan worden genomen.

De rotonde op de N323 is vervangen door een kruising met stoplicht en aangesloten op het park, de afrit van de A15 heeft een rijstrook extra gekregen. Dit verbetert de doorstroming van uw transport aanzienlijk, u bent nog beter bereikbaar en het verhoogt de kwaliteit van uw dienstverlening.

Kortom, Bedrijvenpark Medel vormt het centrum van een kansrijk logistiek netwerk.

Logistieke verrijking!

Bedrijvenpark Medel containerterminal aan het Amsterdam-Rijnkanaal

De containerterminal aan het Amsterdam-Rijnkanaal is een pure verrijking voor Bedrijvenpark Medel en vormt een onmisbare schakel met de zeehavens van Antwerpen, Amsterdam en Rotterdam. Naast ervaring en kennis biedt de terminal het park een grote hoeveelheid extra faciliteiten zoals op- en overslag, koeling, vervolgtransport per boot of vrachtwagen, weging en verhuur van containers. Een keur aan specialistische diensten die uw logistieke traject stroomlijnen.