Onderneem op uw eigen formaat!

U zoekt kwalitatieve hectaren voor uw nieuwe bedrijfsvestiging. Met Bedrijvenpark Medel in Tiel hebt u die gevonden. Dit moderne bedrijvenpark is een logistieke hotspot en biedt kavels van 2.000 m2 tot 20 hectare. De ligging is perfect, het gedreven projectteam zorgt voor een soepel vestigingstraject en zorgvuldige kwaliteitsbewaking van het park maakt uw investering waardevast. Kies voor groen, flexibel en bereikbaar ondernemen. Op uw eigen formaat. Bel direct voor meer informatie 0344 – 673 700.

Onze ambitie in beeld

Infographic ambitie
Medel Afronding
&
Overzichtsvideo Bedrijvenpark Medel 2022

Bedrijvenpark Medel in het hart van Nederland

Uw voordelen in vogelvlucht

Een eigen op- en afrit naar de A15, een containerterminal aan het Amsterdam-Rijnkanaal, flexibele verkaveling en parkmanagement gericht op uw comfort. Dat is Bedrijvenpark Medel in a nutshell. Een ware magneet voor logistieke bedrijven, maar ook productie, bouw, handel en nijverheid vinden een uitstekend vestigingsklimaat in Tiel.

Bedrijvenpark Medel goede bereikbaarheid

A15

Bedrijvenpark Medel is zeer goed bereikbaar dankzij de directe ligging aan de A15. De A15 wordt binnen enkele jaren doorgetrokken richting Duitsland, waarmee Bedrijvenpark niet alleen een goede verbinding heeft met de haven van Rotterdam, maar ook met het Europese achterland.

Bedrijvenpark Medel containerterminal

Containerterminal

Bedrijvenpark Medel ligt direct aan het Amsterdam-Rijnkanaal en bezit de luxe van een eigen containerterminal. Deze laad- en loskade is uitgerust met een moderne portaalkraan en heeft een capaciteit van 50.000 containers per jaar. Een belangrijke logistieke schakel voor veel ondernemers.

Bedrijvenpark Medel beveiliging

Parkmanagement

Bedrijvenpark Medel is het resultaat van de nieuwste ideeën op het gebied van parkmanagement. Groen, duurzaam, veilig en gericht op uw comfort. Sprekende voorbeelden zijn de heldere bewegwijzering, gezamenlijke beveiliging, gratis glasvezelkabel en een betere OV-verbinding vanaf station Tiel. En daarmee is het verhaal nog niet compleet.

Aangename kennismaking!

In deze film maakt u kennis met de voordelen die Bedrijvenpark Medel ondernemers te bieden heeft.

 

Niet alleen ondernemers, maar ook studenten krijgen hier de ruimte om zich te ontwikkelen. Zo maakte YoungMediaProfs, een nieuw creatief leerbedrijf van Ondernemend Rivierenland, deze overzichtsfilm. Door dit initiatief krijgen goed presterende studenten de kans om samen met anderen te ondernemen. Meer over YoungMediaProfs leest u in deze pdf.

Uw collega’s

Veel collega’s uit de logistieke en distributiesector hebben zich gevestigd op Bedrijvenpark Medel. Maar ook bedrijven in de handel, nijverheid, bouw en productie vonden groene, duurzame en hoogwaardige meters op dit eigentijdse bedrijvenpark.